Екип

Женя Генчева – Основател и консултант


Женя Генчева е завършила Икомически Университет – Варна с магистърска диплома по „Международни Икономически Отношения“. Стартира своята кариера през 2002г. в структурата на Холдинг „БАСК АД“, след което работи в част от най – големите банки в България на различни позиции, включително и като „Мениджър Частни Клиенти“. Спомогнала на голям брой индивидуални клиенти да се сдобият с желаният от тях дом и да се защитят от непредвидени рискове, г-жа Генчева е експерт по жилищно финансиране, потребителско финансиране, обединяване на задължения и застрахователно дело. Женя Генчева се отличава с креативност, осигурявайки устойчиви решения за клиентите. Владее свободно английски и руски език.

Константин Генчев – Основател и консултант


Константин Генчев започва кариерата си през 2000 г. в ИП Елана Трейдинг – клон Варна. През последните повече от 22 години е работил на за някои от най-големите финансови компании и банки в България и по целия свят, като през това време натрупва значителен опит в сферата на финансовите пазари и банковото дело заемайки ръководни длъжности. Притежава бакалавърска степен по „Стопанско Управление“ и магистърска степен по „Корпоративни Финанси“, издадени от Икономически Университет – Варна . В течение на работата си до момента г-н Генчев има досег с най – добрите инвестиционни стратегии и е специалист по Частно Банкиране, Пенсионно осигуряване и планиране. През годините е натрупал широк портфейл от клиенти, чиито активи са били управлявани, участвал е в множество инвестиционни проекти, за чието реализиране е било необходимо финансиране. Владее свободно английски и руски език.

Останалата част от сътрудниците на Джей Кей Проджект ЕООД също се отличават с дългогодишен доказано успешен опит в своите сфери на работа.

Клиентите на компанията могат да разчитат на разбообразие от продукти, които покриват целият спектър от финансови услуги и да получат решение за своите индивидуални цели.


Материалите поместени в този сайт имат информационен характер и не са препоръка за взимане на инвестиционно решение!
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни