За нас

Джей Кей Проджект ЕООД е частна консултантска компания за управление на финансовото състояние на физически и юридически лица. Джей Кей Проджект ЕООД предоставя широка гама от услуги, съобразени с нуждите на своите клиенти. Дружеството се различава от традиционните консултантски фирми по това, че предлага цялостно решение за управление на финансовата и инвестиционната страна като планиране, бюджетиране, застраховки, благотворителни съвети, данъчни консултации и други комплексни услуги.
Съставен от екип от специалисти със над 50 годишен общ стаж в сферата на банковото и затрахователно дело, инвестиционно банкиране, пенсионно осигуряване, управление на проекти и рекламна дейност Джей Кей Проджект ЕООД помага за управление на активите и съгласуване на интересите на клиентите, които се стремят да изградят своя бизнес или да направят следващата крачка в своя живот – закупуване на жилище, осигуряване на обучение на децата си и други.

Предоставянето на съвети и услуги на физически и юридически лица в рамките на изчерпателен план за управление на финансовото състояние е далеч извън капацитета на един професионален съветник. Това изисква добре координирани, съвместни усилия от екип от професионалисти от правни, застрахователни, инвестиционни, недвижими имоти, бизнес и данъчни дисциплини.
Джей Кей Проджект ЕООД може да осигурява финансово планиране на високо ниво чрез интегративен подход. Комбинирайки управление на активи, управление на паричните средства, управление на риска, финансово планиране, управление на начина на живот и други услуги, компанията помага на клиентите да се ориентират в сложния свят на управлението на финансите.
Спечелването на доверието на нашите клиенти е от първостепенно значение за това кои сме и какво правим. Говорете с нас по всяко време, за да обсъдим вашия план за управление на финансите.


Материалите поместени в този сайт имат информационен характер и не са препоръка за взимане на инвестиционно решение!
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни