Стрителство на търговски център


През месец Юли 2022г. бе даден старт на амбициозен проект – Строителство на Търговски Център в идеалния център на град Варна. Сградата с около 5 000кв.м. търговска площ обещава да изпълни всички изисквания на модернистичната класическа линия и да бъде емблематична за града с бърз достъп до основните пътни артерии в града – автомагистрала „Хемус“,автомагистрала „Черно Море“, международно летище Варна, Железопътна гара и Централна Автогара. С уникално местоположение в сърцето на града и концепция базирана на синергията впечатляваща архитекстура и съвременен интериорен дизайн, сградата ще съчетава всички модни тенденции за лайфстайл. Търговският център ще бъде атрактивно място за за търговия и развлечения маркирайки всички начини за прекарване на свободно време по най – висок стандарт.  Джей Кей Проджект ЕООД има удоволствието и честта да бъде „Проджект Мениджър“ в този проект, който има за задача да предостави множество от продукти и услуги за живеещите в центъра на града, кактои да открие над 100 нови работни места.
Първата задача, на която Джей Кей Проджект ЕООД намери решение беше намирането на финансиране, като за разлика от повечето проекти в този случай успяхме да договорим липса на самоучастие от страна клиента. Парцелът върху който престои да бъде построен търговският център е напълно достатъчен за да бъде осигурено финансирането благодарение на наши партньори, с които Джей Кей Проджект ЕООД има изградени дългосрочни взаимоотношения и доверие.
В момента проектът е във фаза на изготвяне на идеен проект и издаване на разрешително за строеж. Предполагаме, че в размките на 4 месеца ще успеем да преминем през техническите процедури и в началото на следващата година ще бъде направена „първа копка“ на строежа.
В уебсайта на Джей Кей Проджект ЕООД ще можете да намерите информация относно степента на реализиция на проекта, както и:
-    Свободни зони за наемане
-    Свободни зони за продажба
-    Магазини, които се помещават в търговския център
-    Услуги предлагащи се в търговския център
-    Всякаква полезна информация за наематели и крайни потребители
 Материалите поместени в този сайт имат информационен характер и не са препоръка за взимане на инвестиционно решение!
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни